Search This Blog

Eina Azman Nafi Bercinta Dengan Afiq Muiz, Muat Naik Gambar Mesra Di Twitter


Menurut pelakon Eina Azman yang mula dikenali ramai sejak membintangi drama Mimpi Cinderella, dirinya dan hero drama tersebut iaitu Afiq Muiz tidak bercinta. Ini ialah lanjutan dari gosip yang tidak dapat dipastikan kesahihannya yang menyatakan pasangan ini dilihat keluar bersama dan  bermesraan dalam cara yang memualkan di Sunway Piramid baru-baru ini.
Apabila empunya diri beria-ia menafikan mungkin juga ada kebenarannya. Bagaimanapun, tertarik juga kami kerana memang rajin sekali Eina Azman memuat naik gambarnya bersama Afiq Muiz di Twitter.
Photobucket
Photobucket
Kalau dah bergambar mesra begini dan disebarkan pula di Twitter, malah ada mata yang pernah nampak mereka keluar bersama bagaimana pula tidak timbul gosip yang mereka berdua bercinta, tak gitu? Buat pengetahuan anda Eina Azman dan Afiq Muiz digandingkan sebagai pelakon utama dalam drama TV3, Mimpi Cinderella yang telah sampai episod akhir malam 25 Disember lepas.
Kalau bercinta pun rasa tak ada salah di mana-mana memandangkan keduanya bukanlah berstatus suami atau isteri orang, tak gitu? Gituuuuuu! Lagi tujuh gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar pada Twitter Eina Azman.
SES by business degree online promotion team.