Search This Blog

Koleksi Gambar Nikita Mirzani Bogel


Artis Nikita Mirzani amat terkejut ketika mengetahui foto sensasi miliknya tersebar di internet. Menurut Nikita Mirzani, dia sudah menyimpan gambar berkenaan dengan rapi menyebabkan dia mencurigai mereka yang rapat dengannya.

Nikita Mirzani: “Saya tidak tahu mengapa gambar itu boleh tersebar kerana ia adalah foto peribadi. Gambar itu saya simpan di Facebook dan hanya keluarga dan teman rapat yang boleh melihatnya. Malah, hanya beberapa keping yang di muat naik,” katanya ketika dihubungi, semalam.

Dalam sebuah blog, terdapat kira-kira 12 keping gambar menunjukkan Nikita tampil seksi mendedahkan bahagian atas tubuhnya. Ada juga gambar menunjukkan Nikita Mirzani hanya memakai pakaian dalam. Dalam satu gambar pula, Nikita Mirzani kelahiran Jakarta pada 17 Mac 1986 itu kelihatan seksi dengan sebahagian tubuhnya dipenuhi tatu.

Bagaimanapun, Nikita menganggap gambar dirinya itu tidak keterlaluan. Malah, bintang filem ‘Perempuan Liar’ itu mendakwa fotonya lebih bersifat artistik.Nikita Mirzani: “Gambar saya itu tidak keterlaluan kerana lebih bersifat artistik. Ia hanya memaparkan organ kewanitaan,” katanya.
SES by business degree online promotion team.